Begin met Goan

In een paar simpele stappen, kunt u Goan installeren en genieten van alle voordelen die de app u te bieden heeft. Wij leggen ze hieronder aan u uit. 

Stap 1

Ga op uw telefoon naar de Appstore van Apple als u een iPhone heeft, of naar Google Play als u een ander soort telefoon heeft. De knoppen staan hieronder. Download de app.

Stap 2

Open de app. Na de introductieschermen kunt u zich registreren. Klik op die knop en vul uw gegevens in. U wordt daarna gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen. Ga daarvoor naar uw e-mail. 

Stap 3

Nadat u in uw e-mail het account bevestigd heeft, opent u weer de app. Klik vervolgens op inloggen en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. U wordt dan naar de instelhulp geleid waar u uw Regiotaxipas kunt koppelen en aan kunt geven welke vervoersmiddelen u wilt kunnen gebruiken.

Stap 4

Als u alle gegevens in de instelhulp ingesteld heeft, bent u klaar om de app te gebruiken! Voer in het scherm “plannen” het adres in waar u naar toe wilt, net als het vertrekadres. Ook kunt u de gewenste vertrekdatum en -tijd invullen. Klik op “plannen” en u krijgt alle opties te zien die er zijn voor uw reis. Klik op de optie van uw keuze, waarna u de reis kunt boeken en betalen. 

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons telefonisch bereiken op:

088 - 84 84 050

Wij zijn op alle dagen van de week bereikbaar van 8:00 tot 22:00.